Okna

INFORMACIJE IN NAROČILA:
Podjetje dNSalus - EKO okna d.o.o. je bilo ustanovljeno z namenom in poslanstvom, da za naše stranke izdelamo kakovostna, zanesljiva in lepa okna in vrata.
Naš cilj je izdelava stavbnega pohištva, ki bo ustrezalo in presegalo trenutno postavljene evropske standarde glede kakovosti, trajnosti in učinkovitosti oken in vrat, in lahko rečemo, da proizvajamo okna in vrata za prihodnost. Želimo sodelovati z zanesljivimi in izkušenimi partnerji, ki vedo, kaj želijo in želijo razvijati svoje poslovanje ter iščejo zanesljivega partnerja za dolgoročno sodelovanje. Želimo doprinesti pri rasti in razvoju v svetu proizvodnje estetskega PVC stavbnega pohištva ter stremeti h kvaliteti le-teh.
 
*KVALITETA
Vsi materiali, ki se uporabljajo v naši proizvodnji, so nabavljeni pri svetovno priznanih in priznanih dobaviteljih materialov (Inoutic, Sigenia, Kristalglas). Vsi stroji, ki se uporabljajo pri proizvodnji in predelavi oken in vrat, so novi in narejeni po meri za našo proizvodnjo.
 
*STROKOVNOST
Zaposleni v proizvodnji imajo dolgoletne izkušnje in znanje pri obdelavi PVC profilov in pri delu pri sestavljanju elementov, s čimer je končni izdelek trajen, privlačen in funkcionalen pri vsakodnevni uporabi.
 
*VARNOST
Pri izbiri naših izdelkov izbirate tudi izkušnje in znanje naših proizvodnih partnerjev po najvišjih svetovnih standardih. Nenehno spremljanje proizvodne tehnologije omogoča, da naše rešitve zmanjšujejo izgube energije in so okolju prijazne.
 
*GARANCIJA
V skladu z garancijo proizvajalca materialov (okovje, PVC profili, steklo, ključavnice, kljuke na vratih) garancijo prenesemo na vas.