Okna

INFORMACIJE IN NAROČILA:

 

Že od začetka ustanovitve podjetja je bil naš glavni cilj osvojiti svetovni trg. Nepremagljiva cena in visoka kvaliteta sta bila razloga za pozitivni »feedback«  strank.

Smo nedvomno ena od največjih in vodilnih podjetij za proizvodnjo PVC oken in vrat na Evropskem trgu.

Prednosti podjetja:

-sodobnost, modernizacija

-velik proizvodnji potencial

- dobra delovna ekipa

Čez leta smo po zahvali naših prednosti in odnosa v razvoju, postali center za veliko podjetij v našem industrijskem okolju.

Kljub dosežkom ne počivamo, ampak se še naprej trudimo, trdo delamo, razvijamo, tako da proizvodnja in kvaliteta dohajata novosti, modernizacijo in visoko kakovost.

Od leta 2013 smo vodilna blagovna znamka za Švicarsko podjetje AFG (Arbonia Forster Group) vodilno na področju materialov za gradbeništvo.

Stalna prizadevanja, da proizvedemo visokokvaliteten produkt po najboljši ceni, so se izkazala z priznanjem naših strank in številnih prestižnih ustanov, kar se kaže s strani nagrad in priznanj kot so:

 

2009 , Leader of Counstruction Joinery  ( vodilni v gradbeništvu)

2009, Leader Pilar of Construction ( zlata nagrada za strešna okna)

Gold medal for PVC Skylight Premium roof ( zlata medalja za strešna okna)

Euro ceftiticate- Cerfiticate of product Quality 2008 (euro cerfitikat, za najboljšo kvaliteto potrejno z raznimi testi).

Contribution Brand of 2007 ( potrdilo, da so vodilna in ugledna znamka na trgu med okni)

Kot malokdo v državi smo v celoti odgovorni za celoten tehnološki proces, od začetka izdelave profilov do končne dostave. Koordinacija vsakega koraka proizvodnega procesa nam omogoča, da v celoti sprejmemo odgovornost za kakovost končnega izdelka.

 

ZAKAJ IZBRATI Dn-OKNA?

 

Izkušnje:

Na podlagi 13-letne prakse in 130-letnih izkušenj Švicarskega podjetja AFG (vodilno švicarsko podjetje na področju materialnov za gradbeništvo),se na vso moč trudimo da zagotovimo, da so naši proizvodi zmeraj zadovoljivi za stranke.

 

Kvaliteta:

Zaradi dostopa do napredne tehnologije in stalne modernizacije naših produktov je možno, da se za naše stranke proizvede produkte najvišje kvalitete. Vsi proizvodi morajo prestati testiranje  kakovosti preden gredo v nadaljno prodajo.

 

Novosti:

Najnovejši sistemi Dn 8000O, Dn 9000P z toplotnim mostom, in Dn 12000P z termoizolacijskimi lastnostmi. Narejeni so za maximalno zmajšanje izgube energije pri vas doma.

 

 

PONUDBA:

-          Strešna PVC okna:

o   Dn 14000SLP

o   Dn 14000REL

-          PVC okna, vrata:

o   Dn 7000A

o   Dn 7000AV

o   Dn 8000O

o   Dn 8000OC

o   Dn 9000E

o   Dn 12000P

-          Vhodna vrata Salus:

o   Z odpiranjem ven

o   Z odpiranjem noter

-          ALU okna, vrata:

o   Dns 5000I

o   Dns 4000E

-          PVC bele police