Demontaža in montaža oken in vrat

Montaža vsakega okna je poleg izbire kakovostnega PVC okna prav tako ključnega pomena za zagotovitev pravilne toplotne in zvočne izolativnosti okna.

Z lastnimi monterskimi ekipami zagotavljamo visoko kakovostno montažo okna, skladno z vsemi tehničnimi zahtevami in energijsko varčno ter dolgotrajno brezhibno uporabo okna.

 

  • Posebnosti vgradnje:
  • Nudimo lastno vgradnjo.
  • Svojo montažersko ekipo smo vzgojili sami.
  • Zaradi večletnih izkušenj montažerji pri zamenjavah minimalno poškodujejo zunanji omet.
  • Čista montaža – po končanem delu vedno počistimo za sabo.
  • Pri montaži ne potrebujemo pomoči.

 

 

Pri adaptacijah oziroma zamenjavah vam nudimo vsa pripadajoča dela.

 

DEMONTAŽA ali ODSTRANITEV STARIH OKEN

 

Demontaža vsebuje kar nekaj faz, ki si morajo slediti po vrstnem redu, da je delo opravljeno kakovostno. Med prvimi sta zagotovo priprava in zaščita prostora. Sledi demontaža morebitnih senčil in odstranitev okenskih kril, ki se jih sname iz okvirjev. Za tem je na vrsti demontaža okvirja oken, pri kateri naši usposobljeni monterji uporabijo žago, s katero previdno v celoti odstranijo obstoječe okno.

 

ODVOZ STARIH OKEN

Stara okna in senčila odpeljemo s transportnim vozilom. Ko se odpadni material pripelje v podjetje, se odpadki komunalno ločijo. Usposobljeni delavec tako loči iz okenskih okvirjev in podbojev kovinske dele, les in steklo, le-ti pa se sortirajo v posebne kontejnerje, ki jih pozneje odpeljemo na deponijo.

Nazaj