INOUTIC EFORTE - EKO12000

INOUTIC EFORTE - EKO 12000
  • Model: EKO12000
  • na zalogi
  • Proizvajalec: Inoutic

Price:  
Pokličite za ceno

Podrobnosti:

Eforte novi Inoutic-profilni sistem z 7-mi komorami je rezultat izkušenj inženirjev Inoutic-a kot odgovor na trenutne tržne zahteve. V primerjavi s standardnimi okni na trgu, okna Eforte zagotavljajo 50% boljšo toplotno izolacijo. Oblikovanje brez meja s številnimi barvami in oblikami z vrhunsko površino (tehnologija HDF - tehnologija visoke ločljivosti) zagotavlja vrhunsko okno.

Prijazne tople sobe z nizkimi stroški ogrevanja. Nova okna Eforte so idealna za varčevanje. V primerjavi s standardnimi okni na trgu, okna Eforte zagotavljajo do 50% boljšo toplotno izolacijo.
 
Popolna tišina v življenjskem prostoru zaradi najboljše zvočne izolacije. Z okni INOUTIC EFORTE hrup preprosto ostane zunaj in dom postane oaza miru, saj je zmanjšanje šuma za posamezen hrup zmanjšano za do 22-krat.
 
Z okni INOUTIC EFORTE je mogoče doseči do 10-krat boljšo zaščito pred nezaščitenimi okni.
 
 
Enostavno vzdrževanje in visok sijaj zahvaljujoč revolucionarnim profilom profilov HDF(High-Definition-Finishing)
 
Uresničite z EKO Inoutic Eforte Vaše osebne predstave po dizajnu: Sijoče beli, topli lesni dekorji s strukturiranimi površinami ali trendne univerzalne barve:

Med več kot 220 dekorji si poiščite barvo Vaših želja. Izberete lahko tudi različen dekor za notranjo in zunanjo stran – na primer zunaj antracit, noter klasično belo.

 

 
Odgovoren prispevek k varstvu okolja.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Trenutne ocene: 0

Dodano v katalog dne 14 januar, 2018.